Kezdőlap

Oktatók

Helyszín

Versenyzők

Kapcsolat

Minden jog fenntartva MAC  Műkorcsolya szakág 2019. Tel: 06-309-709-610 Fax:  E-mail: macskate@hu.inter.net.  www.facebook.com/macmukorcsolya

   Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Impulzus Design    

Következő edzés:


KORCSOLYAISKOLA


A MAC korcsolyaiskolája Magyarország legnagyobb hagyománnyal rendelkező jégiskolája. Az egykori BS-ben indult korcsolyaoktatás során sok-sok ezren tanultak meg nálunk korcsolyázni, szerették meg egy életre a korcsolyázást, vagy indultak el a sportág valamely szakága felé, a műkorcsolya, a jégtánc, a szinkron korcsolyázás, vagy éppen a gyorskorcsolya és a jégkorong felé is. Az élsport számos tehetsége, bajnoka nevelődött és nevelődik napjainkban is ebben az iskolában. A hagyomány él és folytatódik, ma is várjuk a korcsolyázás iránt érdeklődőket, továbbra is korhatár nélkül.

Simon István

a korcsolyaiskola alapítója és vezetője

Jelentkezés

Az edzésen való részvételhez regisztrálni kell. Lásd aktuális hírek!

2021.05.08.


FONTOS AKTUÁLIS HÍREK 2021.05.04.

A napokban megjelent 194/2021 számú kormányrendelet 5. paragrafusának 3. pontja szabályozza a létesítményeket használók körét.

Eszerint:

Az eddigiekhez képest fontos változás, hogy 18 év feletti személy (kivéve a 18 év alatti sportolót felkészítő sportszakember) – így a versenyengedéllyel rendelkező sportoló is – csak érvényes védettségi igazolással használhatja a létesítményt.

Mivel további  hivatalos állásfoglalás is várható EMMI Sportállamtitkárságának részéről, ezért kövessék oldalunkat a legfrissebb információkért.

Amennyiben a feltételeknek megfelelnek, akkor kérjük előzetesen jelezzék  részvételi szándékukat - telefonszámos elérhetőséget is feltüntetve - az alábbi email címen.

macskate@hu.inter.net